Bug 1137662 - There's a spurious "to" in the mail/ version of smtpAuthChangeEncryptToPlainSsl. r=sshagarwal, a=mkmelin
authorMagnus Melin <mkmelin+mozilla@iki.fi>
Sun, 01 Mar 2015 14:16:37 +0200
changeset 22455 cb0b0c22b3ed96aba696f737196d95906c945cfe
parent 22454 c9b422d771225ca7e69e07799edbb78afb0b0208
child 22456 d1455adbbfb509920a0c7f5e059e449b265b7825
push id223
push usermbanner@mozilla.com
push dateMon, 11 May 2015 19:42:01 +0000
reviewerssshagarwal, mkmelin
bugs1137662
Bug 1137662 - There's a spurious "to" in the mail/ version of smtpAuthChangeEncryptToPlainSsl. r=sshagarwal, a=mkmelin
mail/locales/en-US/chrome/messenger/messengercompose/composeMsgs.properties
--- a/mail/locales/en-US/chrome/messenger/messengercompose/composeMsgs.properties
+++ b/mail/locales/en-US/chrome/messenger/messengercompose/composeMsgs.properties
@@ -85,17 +85,17 @@ smtpSendTimeout=The message could not be
 
 ## LOCALIZATION NOTE (smtpSendFailedUnknownReason): argument %S is the Outgoing server (SMTP)
 smtpSendFailedUnknownReason=The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) %S for an unknown reason. Please verify that your Outgoing server (SMTP) settings are correct and try again.
 
 # LOCALIZATION NOTE (smtpAuthChangeEncryptToPlainNoSsl): %S is the server hostname
 smtpAuthChangeEncryptToPlainNoSsl=The Outgoing server (SMTP) %S does not seem to support encrypted passwords. If you just set up the account, try changing the 'Authentication method' in 'Account Settings | Server settings' to 'Password, transmitted insecurely'. If it used to work but now doesn't, you may be susceptible to getting your password stolen.
 
 # LOCALIZATION NOTE (smtpAuthChangeEncryptToPlainSsl): %S is the server hostname
-smtpAuthChangeEncryptToPlainSsl=The Outgoing server (SMTP) %S does not seem to support encrypted passwords. If you just set up the account, try changing to the 'Authentication method' in 'Account settings | Server settings' to 'Normal password'.
+smtpAuthChangeEncryptToPlainSsl=The Outgoing server (SMTP) %S does not seem to support encrypted passwords. If you just set up the account, try changing the 'Authentication method' in 'Account settings | Server settings' to 'Normal password'.
 
 # LOCALIZATION NOTE (smtpAuthChangePlainToEncrypt): %S is the server hostname
 smtpAuthChangePlainToEncrypt=The Outgoing server (SMTP) %S does not allow plaintext passwords. Please try changing the 'Authentication method' in 'Account Settings | Server settings' to 'Encrypted password'.
 
 # LOCALIZATION NOTE (smtpAuthFailure): %S is the server hostname
 smtpAuthFailure=Unable to authenticate to Outgoing server (SMTP) %S. Please check the password and verify the 'Authentication method' in 'Account Settings | Outgoing server (SMTP)'.
 
 # LOCALIZATION NOTE (smtpAuthGssapi): %S is the server hostname