Pontoon: Update Albanian (sq) localization of Thunderbird
authorBesnik Bleta <besnik@programeshqip.org>
Sun, 13 Sep 2020 10:33:28 +0000
changeset 2246 edfb5a6b8bd8f0726e0cda4525e113a23371b3de
parent 2245 9b4460b61c540075f7f5fb9313d16856c3ab072c
child 2247 f571c42752c7368916eea9204154526d1616d693
push id1312
push userpontoon@mozilla.com
push dateSun, 13 Sep 2020 10:33:31 +0000
Pontoon: Update Albanian (sq) localization of Thunderbird Co-authored-by: Besnik Bleta <besnik@programeshqip.org>
mail/messenger/openpgp/openpgp.ftl
--- a/mail/messenger/openpgp/openpgp.ftl
+++ b/mail/messenger/openpgp/openpgp.ftl
@@ -292,16 +292,37 @@ mime-decrypt-encrypted-part-attachment-label = Pjesa e fshehtëzuar e mesazhit
 mime-decrypt-encrypted-part-concealed-data = Kjo është pjesë e fshehtëzuar e një mesazhi. Do t’ju duhet ta hapni në një dritare veçmas, duke klikuar mbi bashkëngjitjen.
 # Strings in keyserver.jsm
 keyserver-error-aborted = U ndërpre
 keyserver-error-unknown = Ndodhi një gabim i panjohur
 keyserver-error-server-error = Shërbyesi i kyçeve raportoi një gabim.
 keyserver-error-import-error = S’u arrit të importohej kyçi i shkarkuar.
 keyserver-error-unavailable = Shërbyesi i kyçeve është i pakapshëm
 keyserver-error-security-error = Shërbyesi i kyçeve nuk mbulon hyrje të fshehtëzuar në të.
+keyserver-error-certificate-error = Dëshmia e shërbyesit të kyçeve s’është e vlefshme.
+keyserver-error-unsupported = Shërbyesi i kyçeve nuk mbulohet.
+# Strings in mimeWkdHandler.jsm
+wkd-message-body-req =
+  Furnizuesi i email-it tuaj e përpunoi kërkesën tuaj për ngarkim të kyçit tuaj publik te Drejtoria Web e Kyçeve OpenPGP.
+  Ju lutemi, ripohojeni që të plotësohet publikimi i kyçit tuaj publik.
+wkd-message-body-process =
+  Ky është një email i lidhur me përpunimin e automatizuar për të ngarkuar kyçin tuaj publik te Drejtoria Web e Kyçeve OpenPGP.
+  Nuk ju duhet të ndërmerrni ndonjë veprim dorazi në këtë pikë.
+# Strings in persistentCrypto.jsm
+converter-decrypt-body-failed =
+  S’u shfshehtëzua dot mesazh me subjektin
+  { $subject }.
+  Doni të riprovohet me një frazëkalim tjetër apo doni të anashkalohet mesazhi?
+# Strings in gpg.jsm
+unknown-signing-alg = Algoritëm i panjohur nënshkrimi (ID: { $id })
+unknown-hash-alg = Hash kriptografik i panjohur (ID: { $id })
+# Strings in keyUsability.jsm
+expiry-key-expires-soon =
+  Kyçi juaj { $desc } do të skadojë për më pak se { $days } ditë.
+  Rekomandojmë që të krijoni një çift të ri kyçesh dhe të formësoni llogaritë përgjegjëse për ta përdorur.
 expiry-open-key-properties = Hap Veti Kyçi
 # Strings filters.jsm
 filter-folder-required = Duhet të përzgjidhni një dosje objektiv.
 filter-key-required = Duhet të përzgjidhni një marrës kyçi.
 import-info-bits = Bite
 import-info-created = Krijuar më
 import-info-fpr = Shenja gishtash
 import-info-details = Shihni Hollësi dhe administroni pranim kyçi