Pontoon: Update Albanian (sq) localization of Lightning
authorBesnik Bleta <besnik@programeshqip.org>
Fri, 07 Feb 2020 17:45:34 +0000
changeset 2024 d9a9f86efcc044e0f7f0a05ea4396be665a7dcf9
parent 2023 76870f4ba616bd117fbeead5107d296df1e57c4f
child 2025 b027d5ecdd153dfa8e57b37417c65b9c227e0c5e
push id1125
push userpontoon@mozilla.com
push dateFri, 07 Feb 2020 17:45:37 +0000
Pontoon: Update Albanian (sq) localization of Lightning Localization authors: - Besnik Bleta <besnik@programeshqip.org>
calendar/chrome/calendar/calendar.properties
--- a/calendar/chrome/calendar/calendar.properties
+++ b/calendar/chrome/calendar/calendar.properties
@@ -102,17 +102,17 @@ pasteAndNotifyLabel=Ngjite dhe dërgoje tani
 pasteDontNotifyLabel=Ngjite pa e dërguar
 
 # LOCALIZATION NOTE (importItemsFailed):
 #    %1$S will be replaced with number of failed items
 #    %2$S will be replaced with last error code / error string
 importItemsFailed=Dështoi importimi i %1$S elementëve. Gabimi i fundit qe: %2$S
 # LOCALIZATION NOTE (noItemsInCalendarFile):
 #    %1$S will be replaced with file path
-noItemsInCalendarFile=Dështoi importimi nga %1$S. Në këtë kartelë s’ka objekte të importueshme.
+noItemsInCalendarFile=S’u arrit të importohej nga %1$S. Në këtë kartelë s’ka objekte të importueshme.
 
 #spaces needed at the end of the following lines
 eventDescription=Përshkrim:
 
 unableToRead=S’arrihet të lexohet prej kartelës:
 unableToWrite=S’arrihet të shkruhet në kartelë:
 defaultFileName=MozillaCalEvents
 HTMLTitle=Kalendar Mozilla