update THUNDERBIRD_3_0b1_BUILD1 THUNDERBIRD_3_0b1_RELEASE
authorBesnik Bleta <besnik@programeshqip.org>
Fri, 28 Nov 2008 18:30:47 +0200
changeset 100 551f3e42e5a662e307dc02a68abd90d3a765a583
parent 99 4ff1740c852012c0d22c33bea6ecac0470d55497
child 101 e6ae5f9fdd36be5f7846b80ffca649c9c93c4f4a
push id99
push userbesnik@programeshqip.org
push dateFri, 28 Nov 2008 16:42:45 +0000
update
mail/chrome/messenger/search/searchIntegrationDialogWin.dtd
deleted file mode 100644
--- a/mail/chrome/messenger/search/searchIntegrationDialogWin.dtd 	
+++ /dev/null
@@ -1,6 +0,0 @@
-<!ENTITY searchIntegration.engineName "Kërkim nga Windows">
-<!ENTITY searchIntegration.title "Integrim i &searchIntegration.engineName; Integration">
-<!ENTITY searchIntegration.description "Do të donit të lejohet &searchIntegration.engineName; të krijojë treguesa dhe të kërkojë nëpër postë dhe mesazhe të rinj të &brandShortName;-it?">
-
-<!ENTITY searchIntegration.accept "Aktivizoje &searchIntegration.engineName;">
-<!ENTITY searchIntegration.cancel "Mos e Aktivizo  &searchIntegration.engineName;">