Pontoon: Update Macedonian (mk) localization of Firefox
authorIgor <fikiot@gmail.com>
Sat, 23 Apr 2022 14:13:21 +0000
changeset 724 ddba3edb7f9f01b0cc4f82a54a5950a70dee63c1
parent 723 28997742d8dc28fe3775170f18114e4295a4d259
child 725 e834a3063a67a55de76d7677024464fb1841723a
push id341
push userpontoon@mozilla.com
push dateSat, 23 Apr 2022 14:13:24 +0000
Pontoon: Update Macedonian (mk) localization of Firefox Co-authored-by: Igor <fikiot@gmail.com>
browser/browser/preferences/moreFromMozilla.ftl
--- a/browser/browser/preferences/moreFromMozilla.ftl
+++ b/browser/browser/preferences/moreFromMozilla.ftl
@@ -1,3 +1,31 @@
 # This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public
 # License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this
 # file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/.
+
+
+## These strings are used in the about:preferences moreFromMozilla page
+
+more-from-moz-title = Повеќе од { -vendor-short-name }
+more-from-moz-category =
+    .tooltiptext = Повеќе од { -vendor-short-name }
+more-from-moz-subtitle = Проверете ги другите производи на { -vendor-short-name } кои работат на поддршка на здрав интернет.
+more-from-moz-firefox-mobile-title = { -brand-product-name } Мобилен
+more-from-moz-firefox-mobile-description = Мобилниот прелистувач што ја става вашата приватност на прво место.
+more-from-moz-firefox-mobile-description-advanced = Од блокирање на тракери до ставање сопирање на автоматска репродукција, мобилните прелистувачи { -brand-product-name } работат прекувремено за да се уверат дека имате добар интернет.
+more-from-moz-mozilla-vpn-title = { -mozilla-vpn-brand-name }
+more-from-moz-mozilla-vpn-description = Откријте дополнителен слој на анонимно прелистување и заштита.
+more-from-moz-mozilla-vpn-description-advanced = { -mozilla-vpn-brand-name } додава уште еден слој на анонимно прелистување и заштита. И, за разлика од некои други VPN, тој е безбеден и не ја следи вашата активност.
+# This string is specific to the product Mozilla Rally which is US only.
+more-from-moz-mozilla-rally-title = { -rally-brand-name }
+# This string is specific to the product Mozilla Rally which is US only.
+more-from-moz-mozilla-rally-description = Ставете ги вашите податоци за подобар интернет за сите.
+# This string is specific to the product Mozilla Rally which is US only.
+more-from-moz-mozilla-rally-description-advanced = Донирајте ги вашите податоци на истражувачки студии кои работат на создавање побезбеден, поотворен интернет кој им помага на луѓето, а не на Big Tech.
+# This string is specific to the product Mozilla Rally which is US only.
+more-from-moz-button-mozilla-rally-2 = Придружете се на { -rally-short-name }
+more-from-moz-qr-code-box-firefox-mobile-title = Преземете користејќи го вашиот мобилен уред. Насочете ја камерата кон QR-кодот. Кога ќе се појави врска, допрете ја.
+more-from-moz-qr-code-box-firefox-mobile-button = Наместо тоа, испратете е-пошта на вашиот телефон
+more-from-moz-qr-code-firefox-mobile-img =
+    .alt = QR код за преземање { -brand-product-name } Мобилен
+more-from-moz-button-mozilla-vpn-2 = Земете VPN
+more-from-moz-learn-more-link = Дознајте повеќе