remove browser/README.txt
authorDamjan Georgievski <gdamjan@gmail.com>
Wed, 21 Mar 2012 21:42:49 +0100
changeset 131 b1f240c9744402243f75fda558816c3e55d5e112
parent 130 3eeaf6a044673df308eeae29bbc03aafa66e6d5d
child 132 3db6f818585aa1af47ad97e33dad7c4848cb5d7b
push id49
push userfrancesco.lodolo@mozillaitalia.org
push dateFri, 22 Nov 2013 13:45:48 +0000
remove browser/README.txt
browser/README.txt
deleted file mode 100644
--- a/browser/README.txt
+++ /dev/null
@@ -1,7 +0,0 @@
-Доколку ви се потребни информации за инсталирање, користење и
-конфигурирање на Firefox, како и информации за познати проблеми и
-начини за нивно надминување посетете ја страницата:
-http://getfirefox.com/releases/
-
-Информации за локализацијата можете да најдете на:
-http://mozilla.blog.mk/