Some correctios for the %S placeholder
authordamjan
Sun, 10 Oct 2010 19:06:53 +0200
changeset 62 a877004720bcb594eaba2bef56f9304a39ceb30d
parent 61 7ea433f9a3511677d4448df84fbb1e43e6068ec2
child 63 28365184851dfe2533a0cb8c92aed05b337a5681
push id24
push usergdamjan@gmail.com
push dateSun, 10 Oct 2010 17:03:00 +0000
Some correctios for the %S placeholder
browser/chrome/browser/browser.properties
toolkit/chrome/mozapps/update/updates.properties
toolkit/chrome/passwordmgr/passwordmgr.properties
--- a/browser/chrome/browser/browser.properties
+++ b/browser/chrome/browser/browser.properties
@@ -203,17 +203,17 @@ offlineApps.notNow=Не сега
 offlineApps.notNowAccessKey=Н
 
 offlineApps.usage=Оваа страница (%S) сега зачувува повеќе од %SMB податоци на Вашиот компјутер за локална употреба.
 offlineApps.manageUsage=Прикажи поставки
 offlineApps.manageUsageAccessKey=с
 
 # LOCALIZATION NOTE (indexedDB.usage): %1$S is the website host name
 # %2$S a number of megabytes.
-indexedDB.usage=Оваа страница (%1%S) сега зачуваува повеќе од %2%S MB податоци на Вашиот компјутер за локална употреба.
+indexedDB.usage=Оваа страница (%1$S) сега складира повеќе од %2$S MB податоци на Вашиот компјутер за локална употреба.
 
 identity.identified.verifier=Потврдено од: %S
 identity.identified.verified_by_you=Додадовте безбедносен исклучок за ова место
 identity.identified.state_and_country=%S, %S
 
 identity.encrypted=Вашата врска до ова мрежно место е енкриптирана за да се спречи прислушкување.
 identity.unencrypted=Вашата врска до ова место не е енкриптирана.
 identity.mixed_content=Конекцијата кон оваа страна е делумно криптирана и не спречува прислушкување.
--- a/toolkit/chrome/mozapps/update/updates.properties
+++ b/toolkit/chrome/mozapps/update/updates.properties
@@ -82,17 +82,17 @@ updateAvailable_major.title=%S е достапно
 updateAvailable_major.text=Земи ја новата верзија…
 updateDownloaded_minor.title=%S е достапно
 updateDownloaded_minor.text=Примени ги преземените надградби…
 updateDownloaded_major.title=%S е достапно
 updateDownloaded_major.text=Инсталирај ја новата верзија…
 
 # LOCALIZATION NOTE: %S is the amount downloaded so far
 # example: Paused —  879 KB of 2.1 MB
-downloadPausedStatus=Паузирано - #S
+downloadPausedStatus=Паузирано - %S
 
 check_error-200=XML датотеката за надградба е погрешно форматирана (200)
 check_error-403=Забранет пристап (403)
 check_error-404=XML датотеката за надградба не е пронајдена (404)
 check_error-500=Внатрешна серверска грешка (500)
 check_error-2152398849=Несуепх (непозната причина)
 check_error-2152398861=Врската е одбиена
 check_error-2152398862=Времето за воспоставување на врска истече
--- a/toolkit/chrome/passwordmgr/passwordmgr.properties
+++ b/toolkit/chrome/passwordmgr/passwordmgr.properties
@@ -40,17 +40,17 @@ rememberValue = Користете го менаџерот на лозинки за да ја запаметите оваа вредност.
 rememberPassword = Користете го менаџерот на лозинки за да ја запамeтите оваа лозинка.
 savePasswordTitle = Потврдување
 # LOCALIZATION NOTE (rememberPasswordText):
 # 1st string is the username for the login, 2nd is the login's hostname. 
 # Note that long usernames may be truncated.
 rememberPasswordText = Запамети лозинка за „%1$S“ on %2$S?
 # LOCALIZATION NOTE (rememberPasswordTextNoUsername):
 # String is the login's hostname.
-rememberPasswordTextNoUsername = Запамети лозинка за „$S“?
+rememberPasswordTextNoUsername = Запамети лозинка за „%S“?
 notNowButtonText = &Не сега
 notifyBarNotNowButtonText = Не сега
 notifyBarNotNowButtonAccessKey = Н
 neverForSiteButtonText = Н&икогаш за ова место
 notifyBarNeverRememberButtonText = Никогаш не памети лозинка за ова место
 notifyBarNeverRememberButtonAccessKey = е
 rememberButtonText = &Запамети
 notifyBarRememberPasswordButtonText = Запамети лозинка