Не ја прикажувај повторно оваа порака.
authordamjan
Tue, 12 Oct 2010 22:08:45 +0200
changeset 64 7d3e184269ca6c3ce6e21fd32062d430ede72ea1
parent 63 28365184851dfe2533a0cb8c92aed05b337a5681
child 65 a6ffcce787a8330dcb07cb3edeb822f229c22f3f
push id25
push usergdamjan@gmail.com
push dateTue, 12 Oct 2010 20:18:23 +0000
Не ја прикажувај повторно оваа порака.
toolkit/chrome/global/browser.properties
--- a/toolkit/chrome/global/browser.properties
+++ b/toolkit/chrome/global/browser.properties
@@ -1,4 +1,4 @@
-browsewithcaret.checkMsg=Do not show me this dialog box again.
+browsewithcaret.checkMsg=Не ја прикажувај повторно оваа порака.
 browsewithcaret.checkWindowTitle=Суфрање со тастатура
 browsewithcaret.checkLabel=Со притискање на F7 се вклучува или исклучува сурфањето со тастатура. Оваа можност вметнува подвижен курсор на страниците, што ви овозможува да избирате текст со тастатурата. Дали сакате да ја вклучите или исклучите оваа можност?
 browsewithcaret.checkButtonLabel=Да