Remove README.txt
authorDamjan Georgievski <gdamjan@gmail.com>
Tue, 25 Oct 2011 13:55:26 +0200
changeset 123 22a2217775d401aa1a742a7f33b266e4c5c4ce8f
parent 122 e00dfccf7e4fef3666bffe08ca1a7e6532df3ef1
child 124 78bee36e384c64d1784a854312cda5a944d171ef
push id49
push userfrancesco.lodolo@mozillaitalia.org
push dateFri, 22 Nov 2013 13:45:48 +0000
Remove README.txt
browser/README.txt
deleted file mode 100644
--- a/browser/README.txt
+++ /dev/null
@@ -1,7 +0,0 @@
-Доколку ви се потребни информации за инсталирање, користење и
-конфигурирање на Firefox, како и информации за познати проблеми и
-начини за нивно надминување посетете ја страницата:
-http://getfirefox.com/releases/
-
-Информации за локализацијата можете да најдете на:
-http://mozilla.blog.mk/